Meguiars Ultimate Quik Wax – Brzi Vosak / 473ml

Meguiars Ultimate Quik Wax – Brzi Vosak / 473ml

2,050.00 din.

Meguiar’s Ultimate Quik Wax je vrhunski proizvod za brzo i efikasno voskiranje vašeg vozila, ostavljajući dugotrajnu zaštitnu barijeru zahvaljujući hidrofobnoj polimernoj tehnologiji. Ovaj vosak pruža izuzetno skupljanje vode, stvarajući površinu koja odbija vodu i čini da kapljice jednostavno skliznu sa boje

Meguiar’s Ultimate Quik Wax dolazi u praktičnoj bočici od 473 ml, što je dovoljno za više aplikacija. Ovaj proizvod je idealan za brzo osvežavanje zaštite između detaljnijih voskiranja ili kao završni sloj nakon pranja vozila.

Ukratko, Meguiar’s Ultimate Quik Wax je savršen izbor za sve koji žele brzo i jednostavno da postignu vrhunski sjaj i dugotrajnu zaštitu za svoje vozilo. Njegova hidrofobna tehnologija, jednostavnost upotrebe i izvanredni rezultati čine ga neizostavnim proizvodom za svakog ljubitelja automobila

SKU: MG200916 Kategorija:

Opis

Jednostavnost Korišćenja: Meguiar’s Ultimate Quik Wax je izuzetno jednostavan za upotrebu. Nova formula omogućava lako nanošenje i još lakše brisanje, čak i pod punim suncem. Ovo znači da možete voskirati svoje vozilo u bilo koje doba dana, bez brige o ostavljanju tragova ili zamagljenja.

Sjaj i Završna Obrada: Ovaj brzi vosak oživljava boju vašeg automobila, pružajući joj duboke refleksije sa vlažnim izgledom i super glatku završnu obradu. Vaše vozilo će izgledati kao da je upravo izašlo iz salona, sa sjajem koji će privući poglede.

Poboljšana Prskalica: Nova prskalica na Meguiar’s Ultimate Quik Wax-u omogućava ravnomerno raspršivanje u vidu fine magle, što čini nanošenje još lakšim i efikasnijim. Ova funkcija osigurava da vosak bude ravnomerno raspoređen po površini, pružajući optimalnu zaštitu i sjaj.

Upotreba:

  • Protresite bočicu pre upotrebe.
  • Raspršite vosak direktno na čistu i hladnu površinu automobila.
  • Koristite mikrofiber peškir da ravnomerno rasporedite vosak i polirate do sjaja.
  • Nema potrebe za čekanjem da se osuši; odmah možete obrisati i uživati u rezultatu

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend