Mequiars Gold Class Wax – Karnauba Vosak / 311g

Mequiars Gold Class Wax – Karnauba Vosak / 311g

4,100.00 din.

Meguiar’s Gold Class Paste Car Wax predstavlja vrhunsku zaštitu i negu za vaš automobil, koristeći visokokvalitetni prirodni karnauba vosak. Ovaj vosak je posebno formulisan da dramatično potamni boju vašeg vozila, dajući joj bogatstvo i dubinu, dok istovremeno stvara jasne, oštre refleksije za izuzetno visok sjaj.

Jedna od ključnih karakteristika Meguiar’s Gold Class voska je njegova jednostavnost upotrebe. Zahvaljujući svojoj glatkoj konzistenciji, vosak se lako nanosi i ravnomerno raspoređuje po površini vozila, bez napora. Ovo vam omogućava da često voskirate svoje vozilo, održavajući ga u savršenom stanju i pružajući mu trajnu zaštitu

SKU: MG7014J Kategorija:

Opis

Za najbolje rezultate, preporučuje se korišćenje Even-Coat aplikatora za nanošenje voska. Ovaj aplikator osigurava ravnomerno nanošenje i maksimalno iskorišćenje proizvoda. Nakon nanošenja, ostaci voska se lako uklanjaju pomoću Supreme Shine mikrofiber peškira ili Ultra Plush Super Terry peškira, koji nežno uklanjaju višak voska bez ostavljanja ogrebotina ili tragova.

Ovaj vosak ne samo da pruža vizuelno poboljšanje boje, već i štiti površinu vašeg vozila od štetnih spoljašnjih uticaja kao što su UV zraci, zagađenje i vremenske nepogode. Kombinacija prirodnog karnauba voska i drugih visokokvalitetnih sastojaka obezbeđuje dugotrajnu zaštitu i sjaj.

Pakovanje Meguiar’s Gold Class Paste Car Wax-a dolazi u praktičnoj posudi od 11 oz / 311 g, koja omogućava jednostavnu primenu i skladištenje. Ova količina je dovoljna za više aplikacija, čineći je ekonomičnim izborom za vlasnike automobila koji žele da svojim vozilima pruže vrhunsku negu i zaštitu

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend