Koch P3O1 – Mikro Abrazivna Pasta Za Poliranje Sa Karnauba Voskom / 1L

Koch P3O1 – Mikro Abrazivna Pasta Za Poliranje Sa Karnauba Voskom / 1L

6,800.00 din.

Koch P3O1 predstavlja vrhunsku mikro abrazivnu pastu za poliranje obogaćenu karnauba voskom, pružajući izvanredne rezultate čak i u ekstremnim uslovima osvetljenja. Ova visoko specijalizovana formula koristi homogene abrazivne čestice koje stvaraju trajni blistav sjaj, čak i na tamnim i osetljivim nijansama, eliminisaneći holograme i sitne ogrebotine na lakiranim površinama.

Jedinstvena smesa Micro Cut & Finish ne samo da mehanički uklanja nepravilnosti, već ih i eliminiše bez prekrivanja, čime postiže izuzetan nivo sjaja. Ova ekonomična pasta je lagana za nanošenje i uklanjanje, pružajući visoki sjaj i dugotrajnu zaštitu zahvaljujući sadržaju karnauba voska i neisparljivih silikona.

SKU: 0404001 Kategorija:

Opis

Koch P3O1 je idealan za lakirane površine putničkih vozila, komunalnih vozila, motocikala i sličnih aplikacija. Saveti za primenu su jednostavni – naneti polituru ravnomerno na tretiranu površinu isključenom mašinom za poliranje, zatim laganim pokretima ispolirati unakrsnom metodom sa srednjim pritiskom, a potom nastaviti sa poliranjem niskim pritiskom. Važno je napomenuti da sunđeri koji se koriste za nanošenje ove paste ne smeju se koristiti za nanošenje drugih proizvoda. Za uklanjanje ostataka politure bez stvaranja ogrebotina preporučuje se upotreba brendirane krpe od mikrovlakana “Profi-Microfasertuch” bez preklopnih spojeva.

Kao dodatno upozorenje, pre upotrebe proizvod treba promućkati, proveriti pogodnost i kompatibilnost, izbegavati upotrebu na zagrejanim površinama i zaštititi od ekstremnih temperatura, bilo da se radi o mrazu ili velikim vrućinama. Koch P3O1 pruža vrhunski sjaj i zaštitu, čineći poliranje lakiranih površina pravim uživanjem.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend