Koch M3O2 – Mikro Abrazivna Politura Bez Silikonskog Ulja / 1L

Koch M3O2 – Mikro Abrazivna Politura Bez Silikonskog Ulja / 1L

6,200.00 din.

Koch M3O2 predstavlja vrhunsku mikro abrazivnu polituru bez silikonskog ulja, dizajniranu za postizanje ogledalskog sjaja i istovremeno eliminisanje neželjenih efekata poput “holograma”. Ova mašinski mikro polirajuća formula poslednje generacije pruža dugotrajno uklanjanje “koprene”, “holograma”, sitnih ogrebotina i prugastih slojeva, bez obzira na vrstu laka (uključujući i one otporne na pojavu ogrebotina).

Koch M3O2 koristi visokospecijalizovane, super homogene abrazivne materijale kako bi postigao ogledalski sjaj i otpornost čak i na tamnim i osetljivim tonovima lakiranih površina, čak i u ekstremnim uslovima osvetljenja. Efekat “holograma” i sitnih ogrebotina se ne samo uklanjaju mehaničkim putem, već se i održava transparentnost površine bez prekrivanja, pružajući vrhunski završni izgled.

SKU: 0403001 Kategorija:

Opis

Ova politura je izuzetno ekonomična, lako se polira i skida bez ostataka. Saveti za primenu uključuju prethodno natapanje sunđera politurom, ravnomerno nanošenje politure na tretiranu površinu isključenom mašinom za poliranje, lagano poliranje unakrsnom metodom sve dok se ne formira providni film, odnosno dok se prisutni aluminijum oksid potpuno ne raspadne. Sunđeri koji se koriste za nanošenje ovog proizvoda ne smeju se upotrebljavati za nanošenje drugih proizvoda. Za uklanjanje ostataka politure bez stvaranja ogrebotina preporučuje se upotreba brendirane krpe od mikrovlakana “Profi-Microfasertuch” bez preklopnih spojeva, narezane ultrazvukom.

Koch M3O2 je proizvod koji se pre upotrebe treba promućkati, proveriti pogodnost i kompatibilnost, izbegavati upotrebu na zagrejanim površinama i zaštititi od mraza i velikih vrućina. Ovaj proizvod pruža vrhunski rezultat i postiže visoki sjaj bez kompromisa

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend