Grass Sredstvo Za Uklanjanje Mrlja / 600ml

Grass Sredstvo Za Uklanjanje Mrlja / 600ml

1,500.00 din.

Grass Stain Remover je moćno sredstvo posebno osmišljeno za efikasno uklanjanje mrlja na sintetičkom, veštačkom, prirodnom tekstilu, kao i na tvrdim i polimernim površinama. Sa snažnim delovanjem, ovo sredstvo pruža profesionalnu podršku u rešavanju širokog spektra mrlja, ostavljajući površine čistim i bez neželjenih tragova.

Grass Stain Remover je vaša prva linija odbrane protiv mrlja, pružajući vam efikasno rešenje za očuvanje čistoće i izgleda različitih površina. Osvježite svoj prostor i vratite mu besprekoran izgled uz pomoć ovog profesionalnog sredstva

 

SKU: 125615 Kategorija:

Opis

Efikasno Protiv Različitih Mrlja: Grass Stain Remover je formulisano da se suoči s različitim vrstama mrlja koje mogu ugroziti izgled vaših tekstila i površina. Bilo da su u pitanju mrlje od kafe, čaja, crvenog i belog vina, sokova, gaziranih pića, rđe, mrlje od soli, mangana, lekova, sirupa ili drugih mrlja u boji, ovo sredstvo je rešenje za njihovo efikasno uklanjanje.

Svestrana Primena: Stain Remover je dizajniran za široku primenu, od tkanina do tvrdih i polimernih površina. Njegova svestranost čini ga idealnim izborom za očuvanje čistoće u različitim okruženjima.

Profesionalna Upotreba: Namenski razvijeno za profesionalnu upotrebu, ovo sredstvo pruža brzo i efikasno rešenje za mrlje koje zahtevaju posebnu pažnju.

Jednostavan Način Primene:

  1. Nanesite proizvod direktno na mrlju, bez prelaska granica.
  2. Potopite na površinu 2-10 minuta.
  3. Uklonite ostatke sredstva za uklanjanje mrlja ekstraktorom.
  4. Temeljito isperite vodom najmanje 2 puta.

Ponovljen Tretman za Stare Mrlje: Za stare mrlje, preporučuje se ponoviti tretman sredstvom za uklanjanje mrlja kako biste postigli optimalne rezultate

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend