Grass Sredstvo Za Uklanjanje Mrlja / 600ml

Grass Sredstvo Za Uklanjanje Mrlja / 600ml

2,000.00 din.

Grass Stain Remover predstavlja visokoefikasno rešenje za uklanjanje različitih vrsta mrlja na sintetičkim, prirodnim tekstilnim površinama nameštaja, tepiha i tvrdim površinama. Sa svojom snagom delovanja, ovaj proizvod pruža profesionalnu podršku u rešavanju mrlja bez ostavljanja masnih tragova ili neprijatnih mirisa nakon upotrebe.

Grass Stain Remover je vaša tajna snaga u borbi protiv mrlja. Osvježite svoje prostore uz profesionalno sredstvo koje brzo i efikasno vraća čistoću i sjaj vašim površinama

SKU: 125616 Kategorija:

Opis

Efikasno Protiv Različitih Mrlja: Grass Stain Remover je posebno formulisan kako bi se efikasno suočio sa širokim spektrom mrlja. Bilo da se radi o mastilu, trajnom markeru, vosku, kozmetičkoj maskari, ružu za usne, laku za nokte, laku za cipele, plastelinu ili drugim supstancama, ovaj proizvod je rešenje za brzo i efikasno uklanjanje.

Bez Ostavljanja Tragova i Neprijatnih Mirisa: Nakon primene, Stain Remover ostavlja površine čistim bez masnih ostataka i bez neprijatnih mirisa. Ovaj proizvod je pažljivo formulisan kako bi pružio svežinu i čistoću nakon uklanjanja mrlja.

Svestrana Primena: Ovo sredstvo može se koristiti na različitim materijalima, uključujući nameštaj, tepihe i tvrde površine. Njegova svestrana formulacija čini ga snažnim saveznikom u suočavanju sa različitim izazovima mrlja.

Profesionalna Upotreba: Grass Stain Remover je namenjen profesionalnoj upotrebi, pružajući brzo i efikasno rešenje za uklanjanje mrlja u različitim okruženjima.

Jednostavan Način Primene:

  1. Nanesite proizvod direktno na mrlju, bez prelaska granica.
  2. Potopite na površinu 5-30 sekundi.
  3. Uklonite ostatke sredstva za uklanjanje mrlja ekstraktorom ili mikrofibrom, pritiskajući ga na površinu mrlje.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend