Liqui Moly Jelenska Krpa

Liqui Moly Jelenska Krpa

1,700.00 din.

Liqui Moly Jelenska Krpa, tretirana uljem, predstavlja vrhunsku opciju za održavanje vašeg vozila, pružajući ne samo izuzetne performanse u čišćenju, već i pažljivu negu za različite površine. Ova jelenska koža je posebno dizajnirana za upotrebu u automobilu i na staklima, ističući se svojim karakteristikama koje je čine nezamenljivom u održavanju vašeg vozila.

Sa izuzetno dobrim upijajućim osobinama, ova krpa brzo i efikasno apsorbuje tečnosti, pružajući besprekoran izgled površina. Ono što je još važnije, ne ostavlja za sobom mrlje i linije, čineći proces čišćenja jednostavnim i rezultatima koji se mogu videti.

SKU: 1596 Kategorija:

Opis

Neutralan proizvod koji se može koristiti sa čistom vodom, ova jelenska krpa je izuzetno prilagodljiva i sigurna za upotrebu. Međutim, važno je napomenuti da nije pogodna za korišćenje sa deterdžentima ili šamponima za automobile kako bi se očuvala njen kvalitet i trajnost.

Jelenska krpa je idealna za čišćenje stakla, hroma i obojenih površina na putničkim vozilima, pružajući izvanredne rezultate bez oštećenja materijala. Takođe, može se koristiti i u domaćinstvu, čineći je svestranim alatom za održavanje čistoće u različitim okruženjima.

Kako biste produžili vek trajanja ove jelenske krpe, preporučuje se čišćenje sapunom za ruke, izbegavanje odlaganja u vrećicu dok je vlažna, kao i izbegavanje izlaganja vrućini ili direktnim sunčevim zracima. Liqui Moly Jelenska Krpa postaje vaš verni saveznik u održavanju izgleda i čistoće vašeg vozila, obezbeđujući optimalne performanse i dugotrajan kvalitet.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend