K2 Vulkan Odvijac Sprej

K2 Vulkan Odvijac Sprej

700.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 94495875 Kategorija:

Opis

K2 Vulkan Odvijač Sprej predstavlja revolucionarno rešenje za efikasno i dugotrajno održavanje vaših zavrtnjeva i matica. Kreiran prema posebnoj recepturi, ovaj sprej je dizajniran da penetrira i oslobodi čak i najzarđalije i najzapeklije delove, pružajući vam neophodnu pomoć u održavanju vaših mehaničkih sistema.

Ključne karakteristike:

  1. Snažna penetracija: K2 Vulkan odvijač sprej je formulisan kako bi duboko prodro u materijal, efikasno oslobađajući zarđale i zapekle zavrtnjeve i matice. Pruža neophodnu pomoć u otklanjanju problema uzrokovanih korozijom i zastojima.
  2. Dugoročna zaštita od korozije: Ovaj sprej ne samo da rešava trenutne probleme, već i pruža dugoročnu zaštitu od korozije. Obezbeđuje vašim mehaničkim delovima dugotrajnost i otpornost na štetne uticaje spoljne sredine.
  3. Odlično podmazivanje na svim temperaturama: K2 Vulkan efikasno podmazuje mehaničke delove kako na niskim, tako i na visokim temperaturama. Ovo čini proizvod idealnim za širok spektar uslova rada.
  4. Bez silikona: Sprej ne sadrži silikon, čime se eliminiše potencijalna opasnost od neželjenih efekata na pojedine delove i površine.
  5. Bezbedan za lambda sonde: Posebna formulacija čini K2 Vulkan sprej bezbednim za upotrebu u blizini lambda sonda, čime se održava funkcionalnost i trajnost ovih osetljivih komponenti.

Sadržaj od 500ml omogućava dugotrajnu upotrebu, čineći K2 Vulkan Odvijač Sprej savršenim partnerom za održavanje i produženje životnog veka vaših mehaničkih sistema. Bez obzira na uslove, ovaj proizvod pruža pouzdanu zaštitu i pomaže u očuvanju performansi vašeg vozila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend