Koch P6O1 – Pasta Za Zaptivanje i Poliranje Sa Visokim Sjajem / 1L

Koch P6O1 – Pasta Za Zaptivanje i Poliranje Sa Visokim Sjajem / 1L

7,000.00 din.

Koch Pasta Za Zaptivanje i Poliranje predstavlja inovativno sredstvo za mašinsko poliranje koje brzo obezbeđuje površini visoki sjaj. Ova pasta efikasno uklanja ogrebotine i tragove sitnozrnastog poliranja granulacije zrna P2000, pritom pružajući dugotrajnu zaštitu površine.

Saveti za primenu ovog proizvoda su jednostavni i pružaju vrhunske rezultate. Preporučuje se nanošenje sredstva pomoću visokokvalitetnog orbitalnog polira i One Step Pad-a, koristeći poprečan smer za postizanje optimalnih rezultata. Preporučuje se i nanošenje laka za visoki sjaj pri srednjoj brzini i srednjem pritisku kako bi se postigao željeni efekat.

SKU: 0428250 Kategorija:

Opis

Važno je pre upotrebe dobro promućkati sredstvo i zaštititi ga od mraza i prevelikih vrućina. Osim toga, izbegavajte upotrebu na zagrijanim površinama i pre upotrebe proverite pogodnost i kompatibilnost proizvoda.

Koch Pasta Za Zaptivanje i Poliranje je odličan izbor za sve one koji žele postići visok sjaj na svojim vozilima uz istovremenu efikasnu zaštitu površine. Ovaj proizvod predstavlja ključnu komponentu u postizanju profesionalnih rezultata prilikom održavanja i poboljšanja estetskog izgleda vozila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend