Koch P6O1 – Pasta Za Zaptivanje i Poliranje Sa Visokim Sjajem / 250ml

Koch P6O1 – Pasta Za Zaptivanje i Poliranje Sa Visokim Sjajem / 250ml

2,200.00 din.

Koch P6O1 je inovativna pasta za mašinsko poliranje koja brzo pruža površini visoki sjaj, efikasno uklanja ogrebotine i tragove sitnozrnastog poliranja granulacije zrna P2000, istovremeno obezbeđujući dugotrajnu zaštitu površine.

Ovaj proizvod se preporučuje za efikasno zaptivanje i poliranje, pružajući površini izuzetno visok sjaj koji je postignut uz istovremeno uklanjanje nepravilnosti. Koch P6O1 je posebno formulisan kako bi se postigao maksimalan rezultat uz minimalan napor.

SKU: 0428001 Kategorija:

Opis

Saveti za primenu su jednostavni. Nanesite sredstvo pomoću visokokvalitetnog orbitalnog polira i One Step Pad-a u poprečnom smeru. Preporučuje se primena srednje brzine i srednjeg pritiska. Koch P6O1 će brzo transformisati površinu, pružajući joj visok sjaj i istovremenu zaštitu.

Važno je pre upotrebe temeljno promućkati sredstvo, a takođe ga zaštititi od mraza i prevelikih vrućina. Izbegavajte upotrebu na zagrijanim površinama i pre upotrebe proverite pogodnost i kompatibilnost proizvoda. Koch P6O1 je vrhunski proizvod za sve entuzijaste koji žele postići izuzetan sjaj i dugotrajan zaštitni sloj na svojim vozilima

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend