Pena za beskontaktno pranje automobila

Pena za beskontaktno pranje automobila

1,240.00 din.10,400.00 din.

Grass Aktivna pena je idealno rešenje za efikasno čišćenje vaših vozila bez napora. Naša koncentrovana formula omogućava brzo i temeljno uklanjanje prašine, prljavštine, ulja, kao i tragova insekata sa površine vaših vozila.

Ključna svojstva:

  1. Bogata izdržljiva pena: Grass Aktivna pena stvara obilnu, postojanu penu koja omogućava dubinsko čišćenje vaših vozila.
  2. Bezbedno za različite površine: Ne morate brinuti o oštećenjima na vašim aluminijumskim, niklovanim ili drugim premazima od ne-ferozne legure. Naš proizvod je pažljivo formulisan kako bi očuvao integritet ovih površina.
  3. Antikorozivni aditivi: Grass Aktivna pena sadrži posebne antikorozivne aditive koji pomažu u zaštiti vašeg vozila od rđe i korozije, produžavajući njegovu životnu dob.

Zaboravite na mukotrpan proces pranja vozila – uz Grass Aktivnu penu, čišćenje će postati brzo, efikasno i bezbedno za vaše vozilo. Osvežite izgled vašeg vozila i održavajte ga u vrhunskom stanju uz Grass!

SKU: N/A Kategorija:

Opis

active foam efect

Način primene:
Za jedan automobil potrošnja razređenog sredstva 60 – 100 g

  1. Pre primene, prvo razrediti sredstvo sa vodom u odnosu 150-300 g/l za generator pene (1 l), ili 10-20 g/l za generator pene (25, 50, 100 l), u zavisnosti od nivoa zaprljanosti.
  2. Oprati gornji sloj prljavštine sa površine automobile, zatim naneti rastvor od dna ka vrhu, da bi se izbegle pruge.
  3. Sačekati 1-2 minuta, izbegavati sušenje!
  4. Isprati temeljno sa vodom po visokim pritiskom sa male udaljenosti (15-20 cm) od dna na više.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend