Sonax Xtreme Keramička Zaštita U Spreju / 750ml

Sonax Xtreme Keramička Zaštita U Spreju / 750ml

2,650.00 din.

Sonax Keramički Sprej je inovativni proizvod koji će vašem vozilu pružiti sveobuhvatnu zaštitu i poboljšati izgled vaše boje. Ovaj sprej je posebno formulisan da stvori dugotrajan sjaj, zaštiti boju od insekata, prljavštine i ostalih spoljnih faktora, i istovremeno osveži površinu vozila. Sonax je prepoznat kao lider u oblasti auto-kozmetike i ovaj keramički sprej je još jedan dokaz njihove stručnosti u razvoju visokokvalitetnih proizvoda.

Ključne prednosti:

  1. Dugotrajan Sjaj: Sonax Keramički Sprej koristi naprednu keramičku tehnologiju koja pruža izuzetno dugotrajan sjaj vašem vozilu. Nakon nanošenja, vaša boja će zasijati i ostati sjajna i atraktivna tokom dužeg vremenskog perioda.
  2. Zaštita od Insekata i Prljavštine: Sprej efikasno štiti vaše vozilo od insekata, ptičjeg izmeta, prljavštine i drugih spoljnih zagađivača. Sprej stvara zaštitni sloj koji otežava prijanjanje nečistoća na površinu, olakšavajući čišćenje i očuvanje vaše boje.
  3. Osvežavanje Boje: Osim zaštite i sjaja, Sonax Keramički Sprej takođe će osvežiti boju vašeg vozila. On će istaći nijanse boje i doprineti vizuelnom poboljšanju, čineći vaš automobil atraktivnijim.
SKU: 257400 Kategorija:

Opis

Uputstvo za upotrebu:

  1. Priprema površine: Pre nanošenja spreja, operite svoje vozilo kako biste uklonili prašinu, prljavštinu i nečistoće. Preporučuje se da koristite Sonax šampon za automobilsko pranje kako biste obezbedili temeljno čišćenje.
  2. Nanošenje spreja: Protresite Sonax Keramički Sprej dobro pre upotrebe. Držeći bocu na udaljenosti od oko 20-30 centimetara od površine vozila, ravnomerno nanesite sprej preko boje. Radite u malim sekcijama kako biste osigurali ravnomerno nanošenje.
  3. Ravnomerno raspoređivanje: Koristite mikrofiber krpu ili sunđer kako biste ravnomerno rasporedili sprej po površini. Pazite da ne ostavite neujednačene mrlje i da se proizvod ravnomerno apsorbuje.
  4. Sušenje: Ostavite premaz da se osuši na površini. Vreme sušenja može varirati u zavisnosti od uslova (temperatura i vlažnost), ali obično traje nekoliko minuta. Površina će postati glatka i blistava.
  5. Poliranje (opciono): Da biste postigli dodatni sjaj i glatkoću površine, možete pažljivo polirati premaz koristeći suvu čistu mikrofiber krpu.

Napomena: Preporučuje se nanošenje Sonax Keramičkog Spreja na hladnoj površini vozila, izbegavajte direktno sunce i radite u dobro provetrenom prostoru.

Sonax Keramički Sprej za Osvežavanje Boje, Dugotrajan Sjaj i Zaštitu od Insekata i Prljavštine pruža efikasnu i jednostavnu metodu za očuvanje izgleda vašeg vozila. Redovna upotreba ovog spreja će produžiti vek trajanja boje i očuvati vrednost vašeg automobila, čineći ga uvek spremnim za vožnju.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend