K2 Turbo Polir Pasta / 250g

K2 Turbo Polir Pasta / 250g

550.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 8767923 Kategorija:

Opis

Napomena: Pre upotrebe proizvoda, pažljivo pročitajte upute proizvođača na ambalaži, jer specifičnosti i preporuke za svaki proizvod mogu se razlikovati. Takođe, radite u dobro provetrenom prostoru ili na otvorenom kako biste izbegli udisanje isparenja.

  1. Priprema automobila: Pre nego što počnete s poliranjem, osigurajte da je automobil čist. Operite automobil kako biste uklonili prašinu, prljavštinu i sve površinske nečistoće. Nakon pranja i ispiranja, osušite automobil.
  2. Testiranje na manjoj površini: Preporučuje se da prvo testirate K2 Turbo Polir Pastu na manjoj i manje vidljivoj površini automobila kako biste se uverili da će dati željeni rezultat i neće oštetiti lak.
  3. Nanos paste: Nanesite K2 Turbo Polir Pastu ravnomerno na površinu koju želite polirati. Koristite aplikator od mikrovlakana ili pamuka za nanošenje paste. Količina paste koju koristite zavisi od veličine površine koju polirate.
  4. Poliranje: Koristite rotirajući polir aparat ili polir mašinu sa odgovarajućim padom ili sunđerom za poliranje. Postavite mašinu na nisku brzinu i lagano pređite preko površine koju polirate. Radite u malim sekcijama, pazeći da ravnomerno rasporedite pastu. Povedite računa da ne pritiskate previše i da se mašina stalno kreće kako biste izbegli pregrejavanje laka.
  5. Čekanje i sušenje: Nakon što ste polirali sekciju, ostavite pastu da se osuši prema uputstvima proizvođača. Ovo obično traje nekoliko minuta.
  6. Brisanje i završna obrada: Koristite čistu i suvu mikrofibersku krpu kako biste obrisali ostatke paste i postigli visoki sjaj. Ponovite postupak na drugim sekcijama automobila dok ne postignete željeni rezultat.
  7. Zaštita i održavanje: Nakon poliranja, preporučuje se nanošenje voska ili zaštitnog premaza na lak kako biste sačuvali postignuti sjaj i zaštitili automobil od budućih oštećenja.

Pravilna upotreba K2 Turbo Polir Paste može obnoviti i unaprediti izgled automobila, ali budite pažljivi da ne preterate u količini paste koju koristite i pritisak na polir aparatu kako biste izbegli oštećenje laka.

 

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend