K2 Lamp Doctor Polir Za Farove

K2 Lamp Doctor Polir Za Farove

600.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 4468384163 Kategorija:

Opis

K2 Lamp Doctor je kompletno rešenje za ekonomičnu i jednostavnu manuelnu restauraciju žutih i mat plastičnih farova. Ovaj set proizvoda omogućava efikasno uklanjanje sitnih ogrebotina i izbledelosti u samo dva jednostavna koraka, pružajući dugotrajnu zaštitu tretiranim površinama i sprečavajući njihovo dalje izbeljivanje.

Ključne karakteristike:

  1. Restauracija i zaštita: K2 Lamp Doctor je više od običnog sredstva za čišćenje farova. U dva brza koraka, set omogućava uklanjanje sitnih ogrebotina, matiranja i vraća izvornu jasnoću svetala, pružajući dugotrajnu zaštitu od daljeg izbeljivanja.
  2. Jednostavna upotreba: Ovaj set je dizajniran da bude pristupačan i lak za upotrebu. Sa sveobuhvatnim uputstvima, svako može postići profesionalne rezultate bez posebnog iskustva u restauraciji farova.
  3. Dugotrajna zaštita: Tretirane površine postaju trajno zaštićene, pružajući dugotrajan sjaj i izgled farova.
  4. Poboljšava svetlosnu efikasnost: Pored estetskih benefita, restauracija farova povećava svetlosnu efikasnost, obezbeđujući veću sigurnost u vožnji i bolju vidljivost.
  5. Dovoljno za dva nanošenja: Set sadrži dovoljno proizvoda za dva nanošenja na oba prednja fara, čineći ga ekonomičnim i praktičnim rešenjem.

K2 Lamp Doctor ne samo da obnavlja izgled farova, već i doprinosi sigurnosti i vrednosti vašeg vozila. Ovaj komplet pruža sveobuhvatno rešenje za očuvanje i poboljšanje izgleda farova, čineći ih jasnijim, sjajnijim i dugotrajnim.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend