Sonax Polir Za Metalik Za Visoki Sjaj / 250ml

Sonax Polir Za Metalik Za Visoki Sjaj / 250ml

1,650.00 din.

Sonax Polir za Metalik Boje za Visoki Sjaj u pakovanju od 250 ml predstavlja vrhunski proizvod dizajniran za pružanje intenzivnog sjaja sa efektom ogledala na svim metalik bojama vašeg vozila. Ovaj polir ne samo da čisti i polira, već i nežno zatvara boju, uklanjajući najmanje neravnine i hrapave tačke na površini.

SKU: 317200 Kategorija:

Opis

Formulisan je specifično za metalik boje kako bi se postigao najbolji vizuelni efekat. Sa visokokvalitetnim prirodnim voskovima, uključujući Carnauba vosak, ovaj proizvod obezbeđuje dugotrajnu zaštitu od vremenskih uticaja. Carnauba vosak je poznat po svom sposobnosti pružanja intenzivnog sjaja i izdržljive zaštite, čineći ga idealnim sastojkom za očuvanje izgleda metalik boja.

Sonax Polir za Metalik Boje za Visoki Sjaj ne samo da unapređuje sjaj, već i čuva i poboljšava izgled vozila, čineći ga vitalnim delom redovnog održavanja. Ovaj proizvod čini da vaše vozilo zasija sa ogledalskim sjajem, pružajući mu estetski privlačan izgled i dugotrajnu zaštitu. Pakovanje od 250 ml je praktično i dovoljno za više primena, čineći ovaj polir neophodnim sredstvom za sve ljubitelje besprekornog izgleda njihovih vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend