Liqui Moly Polir i Vosak / 500ml

Liqui Moly Polir i Vosak / 500ml

1,650.00 din.

Liqui Moly Polir i Vosak predstavlja vrhunski proizvod za sveobuhvatnu negu boje vašeg vozila, pružajući izuzetno čišćenje, poliranje, zaštitu i sjaj u jednom koraku. Sa svojom efikasnom formulacijom, ovaj preparat je idealan za vraćanje sjaja običnim i metalik bojama.

Da biste postigli optimalne rezultate, preporučuje se temeljno čišćenje površina koje planirate polirati, a zatim ih pažljivo osušite. Pre upotrebe, snažno protresite proizvod, a zatim ga nanesite na meku krpu, krpom za poliranje ili sunđer. Nanesite tanko i ravnomerno na površinu boje koristeći kružne pokrete i blagi pritisak. Postupak treba sprovoditi na jednom delu vozila po jednom, omogućavajući pažljivu obradu.

SKU: 1467 Kategorija:

Opis

Ostavite proizvod da se osuši dok ne formira mat sloj, a zatim koristite čistu, suvu krpu za uklanjanje i poliranje površine. Važno je napomenuti da se preparat ne sme koristiti na direktnom suncu ili na toplim lakiranim površinama. Redovna primena ovog preparata pruža optimalne rezultate, a između tretmana možete koristiti Liqui Moly tvrdi vosak kako biste održavali postignuti sjaj.

Ovaj proizvod čisti, polira, štiti i pruža izuzetan sjaj u jednom koraku, čime štedi vreme i trud prilikom održavanja vozila. S dugotrajnom zaštitom, ovaj preparat obezbeđuje visoki sjaj i postaje ključni partner u očuvanju estetike i dugovečnosti boje vašeg vozila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend