Praxis Organizator Za Gepek / 63x39x25

Praxis Organizator Za Gepek / 63x39x25

1,700.00 din.

Praxis Organizator za Gepek dimenzija 63x39x25 je savršeno rješenje za organizaciju i maksimiziranje prostora u vašem vozilu. Ovaj praktičan i povoljan dodatak vašem gepeku omogućuje vam da efikasno organizirate svoje stvari kako biste ih brzo pronašli kada vam zatrebaju.

Sa svojim dimenzijama idealno prilagođenim većini gepeka, ovaj organizator nudi velik kapacitet za pohranu bez zauzimanja previše prostora. Izrađen od kvalitetnih materijala, osigurava trajnost i dugotrajnu upotrebu.

SKU: 33225 Kategorija:

Opis

Jednostavan je za upotrebu, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Svojim brojnim pretincima, džepovima i pregradama omogućuje vam da uredite svoje stvari kako biste ih lako pristupili i spriječili da se miješaju ili oštećuju tokom vožnje.

Ovaj organizator je izuzetno koristan za putovanja, svakodnevne obaveze ili jednostavno održavanje reda u vašem vozilu. Ne samo da će vam pomoći da efikasno iskoristite prostor u gepeku, već će vam i olakšati život organizirajući vaše stvari na jednom mjestu.

S Praxis Organizatorom za Gepek, vaše putovanje će biti udobnije, organiziranije i bez stresa, dok ćete istovremeno imati sve što vam treba na dohvat ruke

Dodatne informacije