Sonax Profiline Cut&Finish Bez Silikona / 250ml

Sonax Profiline Cut&Finish Bez Silikona / 250ml

2,550.00 din.

Sonax Profiline Cut & Finish bez silikona, u pakovanju od 250 ml, predstavlja inovativni polir sa intenzivnim abrazivnim efektom, namenjen za brzo uklanjanje neispravnih mesta poput okluzije prašine, prekrivača boje i tragova brušenja nakon prskanja. Ovaj proizvod postiže visoku abraziju uz istovremeno postizanje izuzetnog sjaja, pružajući rezultate koji će zadovoljiti i najzahtevnije standarde.

Jedinstvena formulacija ovog polira omogućava visok stepen abrazije, što ga čini idealnim za uklanjanje tragova šmirglanja abrazivnom šmirglom P 1500. Sonax Profiline Cut & Finish bez silikona je posebno efikasan u poliranju brusnih površina, pružajući izvanredne rezultate na metalnim ili lakiranim površinama koje su podvrgnute brušenju.

SKU: 225141 Kategorija:

Opis

Ova formula je inovativna ne samo po svojoj efikasnosti, već i po dugotrajnom efektu koji pruža. Olakšava proces brisanja, čime se štedi vreme i trud prilikom održavanja vozila. Takođe, odsustvo silikona u sastavu ovog proizvoda čini ga posebno korisnim, posebno za korisnike koji žele izbeći tragove silikona na površinama vozila.

Sonax Profiline Cut & Finish bez silikona je svestran proizvod koji se može koristiti za različite vrste poliranja i obnove površina na vozilima. Bez obzira na to da li se koristi ručno ili mašinski, ovaj proizvod će pružiti izvanredne rezultate, ostavljajući površine sjajnim, bez neispravnih mesta i spreman za dalje tretmane

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend