Sonax Profiline Final Pasta / 1L

Sonax Profiline Final Pasta / 1L

3,700.00 din.

Sonax Profiline Final u pakovanju od 1 litra predstavlja vrhunsku finalnu pastu koja će vašem vozilu pružiti intenzivne boje, dubinu laka, vratiti glatkost površine i obnoviti fabrički sjaj. Ova pasta je dizajnirana da bude završni korak u procesu poliranja, pružajući vrhunski završni sjaj i zaštitu.

Jedinstvena formulacija Sonax Profiline Final paste integriše vosak u svoj sastav, čime se postiže sveobuhvatan tretman zaštite i obnove. Vosak dodatno povećava intenzitet boja i dubinu laka, čineći da vozilo zrači sjajem. Istovremeno, površina postaje izuzetno glatka na dodir, a fabrički sjaj se vraća na svoje mesto.

SKU: 278300 Kategorija:

Opis

Ova finalna pasta je efikasna u uklanjanju sitnih ogrebotina i nepravilnosti na površini laka, pružajući vozilu besprekoran izgled. Sposobna je da reaguje s pigmentima boje, poboljšavajući njihovu vidljivost i čineći da boje izgledaju svetlije i živopisnije.

Sonax Profiline Final pasta se lako nanosi i ravnomerno raspoređuje, čime se postižu profesionalni rezultati s minimalnim naporom. Ova pasta ne samo da čini vozilo vizuelno atraktivnijim, već i pruža dugotrajnu zaštitu od spoljnih uticaja.

Uz Sonax Profiline Final pastu, postižete ne samo estetski zadovoljavajuće rezultate, već i produženu trajnost zaštite na vašem vozilu. Ova pasta postaje ključni deo procesa održavanja vozila za sve entuzijaste koji žele postići visoke standarde u estetici i dugotrajnoj zaštiti svog ljubimca na četiri točka

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend