Sonax Profiline Cut+Finish Pasta Bez Silikona / 1L

Sonax Profiline Cut+Finish Pasta Bez Silikona / 1L

7,000.00 din.

Sonax Profiline Cut+Finish Pasta Bez Silikona je revolucionarni proizvod namenjen profesionalnom poliranju vozila, pružajući neuporedivu efikasnost i sjaj. Sa svojom inovativnom formulom, ovaj polir omogućava brzo i efikasno uklanjanje neispravnih mesta kao što su okluzija prašine, prekrivači boje i tragovi brušenja, ostavljajući iza sebe površine koje blistaju.

Jedna od ključnih karakteristika Sonax Profiline Cut+Finish Paste je njen intenzivni abrazivni efekat, koji omogućava brzo otklanjanje nepravilnosti i nedostataka na površini vozila. Ovaj proizvod postiže visoku abraziju uz istovremeno pružanje izuzetnog stepena sjaja, čineći vaše vozilo besprekorno sjajnim i privlačnim.

SKU: 225300 Kategorija:

Opis

Sa dugotrajnim efektom i olakšavanjem procesa brisanja, ova pasta čini proces poliranja jednostavnim i efikasnim. Posebno je efikasna za poliranje brusnih površina, jer uspešno uklanja tragove šmirglanja abrazivnom šmirglom P 1500, pružajući glatku i sjajnu površinu.

Važno je napomenuti da Sonax Profiline Cut+Finish Pasta Bez Silikona ne sadrži silikone, čime se osigurava sigurna i bezbedna primena, bez rizika od oštećenja površine ili komplikacija tokom procesa poliranja. Ovaj proizvod je ključni saveznik profesionalnih korisnika u postizanju vrhunskih rezultata i izuzetnog sjaja na površinama vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend