Sonax – Profiline pasta EX 04-06 1l

Sonax – Profiline pasta EX 04-06 1l

4,190.00 din.

Sonax Profiline linija nudi profesionalne alate za očuvanje i unapređenje izgleda vašeg vozila. Sa decenijama iskustva i inovacijama u automobilskoj industriji, Sonax je uspeo da razvije široku paletu visokokvalitetnih proizvoda koji će ispuniti i najzahtevnije standarde. Bez obzira da li ste entuzijasta koji voli da održava svoje vozilo u savršenom stanju ili profesionalni detaljar koji zahteva izuzetne rezultate, Sonax Profiline će vas inspirisati.

Najvažnije karakteristike Sonax Profiline linije uključuju:

  1. Kvalitet i pouzdanost: Sonax Profiline proizvodi su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, pružajući vam pouzdanost i dosledne performanse u svakoj bočici.
  2. Raznovrsnost: Ova linija nudi bogat izbor hemijskih proizvoda, uključujući čistače za kožu, šamponi za pranje, polirke, voskovi, sredstva za čišćenje točkova, univerzalni čistači, i mnogo više. Bez obzira na vaše potrebe za održavanjem vozila, Sonax Profiline ima rešenje za vas.
  3. Profesionalna upotreba: Profilini proizvodi su idealni kako za entuzijaste koji žele postići profesionalne rezultate, tako i za profesionalne detaljere koji zahtevaju vrhunsku kvalitetu i efikasnost.
  4. Sjaj i zaštita: Sonax Profiline voskovi i polirke pružaju ne samo blistav sjaj vašem vozilu, već i dugotrajnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, poput sunčeve svetlosti, kiše i prljavštine.
  5. Briga o detaljima: Svaki proizvod u ovoj liniji pažljivo je osmišljen kako bi obezbedio pažljivu i temeljitu brigu o svakom detalju vašeg vozila, od unutrašnjosti do eksterijera.

Sonax Profiline linija je vaš odabir za postizanje savršenog izgleda i zaštite vašeg vozila. Bez obzira da li se bavite amaterskim detaljisanjem ili profesionalnim radom, ovi proizvodi će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate i održite vaše vozilo u besprekornom stanju. Sonax Profiline je vaš partner za negu i zaštitu vozila u svim uslovima.

SKU: 242300 Kategorija:

Opis

Optimalno uklanja ogrebotine, daje impresivan dubok sjaj i izvanrednu restauraciju boja.
U jednom koraku daje rezultate koji su ranije bili mogući samo sa rotacionim procesima.
Za vrhunski rezultat bez holograma.
Bez silikona je i ostataka niskog prašenja (poliranje bez prašine).

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend