Sonax Profiline Pasta EX 04-06 / 1L

Sonax Profiline Pasta EX 04-06 / 1L

4,550.00 din.

Sonax Profiline Pasta EX 04-06 / 1L je revolucionarni proizvod koji predstavlja vrhunac u restauraciji boje i održavanju vozila. Sastavljena sa pažljivo odabranim formulama, ova pasta donosi nevjerojatne rezultate bez potrebe za složenim postupcima.

Ova pasta je dizajnirana s ciljem optimalnog uklanjanja ogrebotina, ne samo da ih maskira, već ih potpuno eliminiše, pružajući vašem vozilu osvježen izgled. Dubok sjaj koji pruža je impresivan, ističući boje vašeg automobila na način koji izgleda kao da je upravo izašao iz salona.

SKU: 242300 Kategorija:

Opis

Ono što je posebno značajno jest da Sonax Profiline Pasta EX 04-06 nudi rezultate koji su ranije bili rezervirani samo za složene rotacione procese, ali sada dostupni u jednostavnom koraku. To znači da možete postići izvanredne rezultate bez potrebe za višestrukim koracima ili profesionalnim alatima.

Jedan od ključnih atributa ove paste je njena sposobnost da pruži vrhunski rezultat bez poznatih nuspojava kao što su hologrami. Ovaj proizvod osigurava čist, besprijekoran završetak koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje automobila.

Dodatno, Sonax Profiline Pasta EX 04-06 formulirana je bez silikona i ostataka niskog prašenja, čineći poliranje bez prašine lakšim i čišćim procesom. To znači da ne samo da će vaše vozilo izgledati sjajno, već će i vaše okruženje biti čisto i bez nereda

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend