Sonax Profiline Pasta NP 03-06 / 1L

Sonax Profiline Pasta NP 03-06 / 1L

4,650.00 din.

Sonax Profiline Pasta NP 03-06 / 1L predstavlja vrhunski proizvod za fino nanopoliranje koji će vašem vozilu donijeti sjajnu obnovu boje i visoki sjaj. Dizajnirana s posebnom pažnjom prema detaljima, ova pasta ne samo da nježno obnavlja izbledele boje, već pruža i izuzetno brze i efikasne rezultate.

Jedna od ključnih karakteristika ove paste je njezina sposobnost da nježno vrati sjaj kako novoj tako i izbledele boje. Bez obzira na stanje boje na vašem vozilu, Sonax Profiline Pasta NP 03-06 će postići izvanredne rezultate, ostavljajući vaš automobil blistavim i sjajnim.

SKU: 208300 Kategorija:

Opis

rzina i jednostavnost korištenja su još jedne prednosti ovog proizvoda. Zahvaljujući svojoj formulaciji, pasta se lako nanosi i brzo daje savršen visoki sjaj, čime se smanjuje vrijeme potrebno za postizanje željenih rezultata. To znači da možete brzo vratiti sjaj svom vozilu bez dugotrajnih procesa ili čekanja.

Osim toga, Sonax Profiline Pasta NP 03-06 omogućava poliranje boja otpornih na grebanje na profesionalan način, bez stvaranja holograma. Ova pasta pruža srednji abrazivni efekt (cut), što znači da je idealna za uklanjanje manjih ogrebotina i oštećenja bez oštećenja površine. Vaš automobil će izgledati besprijekorno, bez tragova neželjenih ogrebotina ili oštećenja.

Važno je istaknuti da Sonax Profiline Pasta NP 03-06 ne sadrži vosak ili silikon, što je ključno za postizanje čistog, profesionalnog završetka. Ovaj proizvod pruža čistu, besprijekornu površinu bez ostataka, osiguravajući da vaše vozilo izgleda besprijekorno i dugotrajno

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend