Sonax Profiline Polimerna Zastita / 340ml

Sonax Profiline Polimerna Zastita / 340ml

2,150.00 din.

Sonax Profiline linija nudi profesionalne alate za očuvanje i unapređenje izgleda vašeg vozila. Sa decenijama iskustva i inovacijama u automobilskoj industriji, Sonax je uspeo da razvije široku paletu visokokvalitetnih proizvoda koji će ispuniti i najzahtevnije standarde. Bez obzira da li ste entuzijasta koji voli da održava svoje vozilo u savršenom stanju ili profesionalni detaljar koji zahteva izuzetne rezultate, Sonax Profiline će vas inspirisati.

Najvažnije karakteristike Sonax Profiline linije uključuju:

  1. Kvalitet i pouzdanost: Sonax Profiline proizvodi su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, pružajući vam pouzdanost i dosledne performanse u svakoj bočici.
  2. Raznovrsnost: Ova linija nudi bogat izbor hemijskih proizvoda, uključujući čistače za kožu, šamponi za pranje, polirke, voskovi, sredstva za čišćenje točkova, univerzalni čistači, i mnogo više. Bez obzira na vaše potrebe za održavanjem vozila, Sonax Profiline ima rešenje za vas.
  3. Profesionalna upotreba: Profilini proizvodi su idealni kako za entuzijaste koji žele postići profesionalne rezultate, tako i za profesionalne detaljere koji zahtevaju vrhunsku kvalitetu i efikasnost.
  4. Sjaj i zaštita: Sonax Profiline voskovi i polirke pružaju ne samo blistav sjaj vašem vozilu, već i dugotrajnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, poput sunčeve svetlosti, kiše i prljavštine.
  5. Briga o detaljima: Svaki proizvod u ovoj liniji pažljivo je osmišljen kako bi obezbedio pažljivu i temeljitu brigu o svakom detalju vašeg vozila, od unutrašnjosti do eksterijera.

Sonax Profiline linija je vaš odabir za postizanje savršenog izgleda i zaštite vašeg vozila. Bez obzira da li se bavite amaterskim detaljisanjem ili profesionalnim radom, ovi proizvodi će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate i održite vaše vozilo u besprekornom stanju. Sonax Profiline je vaš partner za negu i zaštitu vozila u svim uslovima.

 

SKU: 223300 Kategorija:

Opis

Poseban proizvod za održavanje i čišćenje unutrašnosti vozila, auto sedišta, kožne torbe, nameštaja i ostale komponente napravljene od glatke kože.
Odstranjuje praljavštinu, ulje i mast, a istovremeno drži kožu ekstremno homogenu i bez klizanja.
Pravi pčelinji vosak pruža izuzetnu vodootpornost.
Ne sadrži boje- pogodan je za kožu u bilo kojoj boji.
Idealan za vozila sa grejanjem sedišta i za perforirane kožne površine.
Sa kožnim mirisom i UV zaštitom.
Bez silikona.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend