Sonax Profiline Sprej Za Pripermu Boje / 400ml

Sonax Profiline Sprej Za Pripermu Boje / 400ml

1,600.00 din.

Sonax Profiline linija nudi profesionalne alate za očuvanje i unapređenje izgleda vašeg vozila. Sa decenijama iskustva i inovacijama u automobilskoj industriji, Sonax je uspeo da razvije široku paletu visokokvalitetnih proizvoda koji će ispuniti i najzahtevnije standarde. Bez obzira da li ste entuzijasta koji voli da održava svoje vozilo u savršenom stanju ili profesionalni detaljar koji zahteva izuzetne rezultate, Sonax Profiline će vas inspirisati.

Sonax Profiline linija je vaš odabir za postizanje savršenog izgleda i zaštite vašeg vozila. Bez obzira da li se bavite amaterskim detaljisanjem ili profesionalnim radom, ovi proizvodi će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate i održite vaše vozilo u besprekornom stanju. Sonax Profiline je vaš partner za negu i zaštitu vozila u svim uslovima.

 

SKU: 237300 Kategorija:

Opis

Sonax Profiline Sprej Za Pripremu Boje je vrhunski proizvod koji će vašem vozilu pružiti besprijekoran sjaj i dugotrajnu zaštitu. Sa pakovanjem od 400ml, ovaj sprej je efikasan alat za uklanjanje masnog sloja i odmašćivanje površine, pripremajući je za poliranje.

Jedna od ključnih prednosti ovog spreja je njegova sposobnost da temeljno ukloni masne naslage i druge nečistoće, pripremajući površinu za poliranje. Time se osigurava optimalno prianjanje i efikasnost procesa poliranja, čineći rezultate još impresivnijim.

Osim što pomaže u postizanju sjajnih rezultata poliranja, Sonax Profiline Sprej Za Pripremu Boje je takođe idealan za kontrolu postignutih rezultata. Njegova formula omogućava precizno uklanjanje masnih slojeva i nečistoća, pružajući vam kontrolu nad procesom poliranja i osiguravajući da svaki detalj bude savršen

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend