Shine Mate Cetvrtasti Set Za Pranje I Voskiranje

Shine Mate Cetvrtasti Set Za Pranje I Voskiranje

1,250.00 din.

Shine Mate Četvrtasti Set Za Pranje i Voskiranje predstavlja vrhunski komplet alata koji će vam omogućiti profesionalno čišćenje i voskiranje vozila. Ovaj set sastoji se od nosača i dva sunđera, pružajući sve što vam je potrebno za postizanje sjajnih rezultata na površini vašeg vozila.

Shine Mate Četvrtasti Set Za Pranje i Voskiranje je neophodan dodatak za svakog ljubitelja automobila koji želi postići profesionalne rezultate kod održavanja svojih vozila. Uz ovaj set, vaše vozilo će uvijek izgledati besprekorno čisto i sjajno

SKU: 71335K3 Kategorija:

Opis

Glavne karakteristike seta uključuju:

  1. Nosač soft 70x120mm: Ovaj nosač omogućava precizno držanje sunđera prilikom pranja ili nanošenja voska na površinu vozila. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurao dugotrajnost i stabilnost prilikom upotrebe.
  2. Sunđer soft 87x155mm: Ovaj sunđer nudi nežnu, ali efikasnu površinu za pranje vozila. Njegova meka tekstura omogućava pažljivo uklanjanje prljavštine i tragova, ostavljajući za sobom blistav sjaj bez oštećenja.
  3. Sunđer medium 87x155mm: Sa svojom srednjom tvrdoćom, ovaj sunđer je idealan za nanošenje voska ili poliranje površine vozila. Pruža ravnomjerno raspoređivanje voska ili polirne paste, čineći da vaše vozilo izgleda sjajno i zaštićeno

Dodatne informacije