Shine Mate Set Konusnih Sundjera Za Poliranje / 5 kom.

Shine Mate Set Konusnih Sundjera Za Poliranje / 5 kom.

900.00 din.

Shine Mate Set Konusnih Sunđera Za Poliranje u žutoj boji je neprocenjiv alat za postizanje besprekornog izgleda na površinama automobila. Ovaj set dolazi u pakovanju od 5 komada, pružajući korisnicima višestruke mogućnosti za poliranje sa visokim rezultatima.

Svaki sunđer u setu izrađen je od žute pene visoke rezanosti T80, koja je dizajnirana sa intenzivnim sečenjem za uklanjanje dubokih ogrebotina, spreja, jakih vrtložnih tragova i ostalih oštećenja na površinama vozila. Ova pena garantuje efikasno i brzo uklanjanje nedostataka, ostavljajući za sobom besprekoran finiš.

SKU: 48010-1X5 Kategorija:

Opis

Sa dimenzijama prečnika od 3cm u najširem delu, ovi konusni sunđeri omogućavaju precizno ciljanje i poliranje čak i na teško dostupnim mestima. Njihova kompaktna veličina olakšava korisniku da lako manevriše i kontroliše proces poliranja, pružajući profesionalne rezultate.

Shine Mate Set Konusnih Sunđera Za Poliranje u žutoj boji je nezamenjiv alat za sve entuzijaste i profesionalce u automobilskoj industriji koji žele postići vrhunske rezultate poliranja. Sa ovim setom, održavanje besprekornog izgleda vašeg vozila nikada nije bilo lakše i efikasnije

Dodatne informacije