Shine Mate Set Konusnih Sundjera Za Poliranje / 5 kom.

Shine Mate Set Konusnih Sundjera Za Poliranje / 5 kom.

900.00 din.

Shine Mate Set Konusnih Sunđera Za Poliranje u crvenoj boji predstavlja idealan alat za postizanje besprekornog finiša na automobilskim površinama. Ovaj set dolazi u pakovanju od 5 komada, što ga čini izuzetno praktičnim i ekonomičnim rešenjem za sve ljubitelje automobila.

Svaki sunđer u setu izrađen je od crvene pene T10, koja ima veoma blagotvoran uticaj na čišćenje, posebno za uklanjanje ultra-finih tragova vrtloga i ogrebotina. To ga čini idealnim izborom za upotrebu u autoperionicama ili za svakodnevno održavanje vozila.

SKU: 48010-7X5 Kategorija:

Opis

Sa dimenzijama prečnika od 3cm u najširem delu, ovi konusni sunđeri omogućavaju precizno i efikasno poliranje čak i na teško dostupnim mestima. Njihova kompaktna veličina omogućava korisniku da lako manevriše i kontroliše proces poliranja, pružajući sjajan finiš bez oštećenja površine.

Shine Mate Set Konusnih Sunđera Za Poliranje u crvenoj boji je nezamenjiv alat za sve koji žele postići profesionalne rezultate i očuvati izgled svog vozila. Sa ovim setom, postizanje sjajnog finiša nikada nije bilo lakše i efikasnije

Dodatne informacije