Sonax Keramicka Zastita Za Farove / 50ml

Sonax Keramicka Zastita Za Farove / 50ml

290.00 din.2,900.00 din.

Sonax Keramička Zaštita za Farove na Bazi Silicijum-Ugljenika je revolucionarni proizvod koji će oživeti i zaštititi farove vašeg vozila. Ovaj proizvod je formulisan na bazi napredne tehnologije silicijum-ugljenika kako bi osigurao dugotrajnu zaštitu farova od uticaja okoline, produžio njihov vek trajanja i očuvao kristalnu čistoću stakla farova. Svaka kutija sadrži 10 kesica ovog moćnog sredstva koje će vašim farovima pružiti sjaj i izdržljivost tokom čitave godine.

Ključne prednosti:

  1. Napredna Keramička Zaštita: Ova zaštita za farove koristi naprednu keramičku tehnologiju koja stvara trajan sloj na staklu farova. Silicijum-ugljenik čini farove otpornim na vodu, prašinu, insekte i druge faktore koji mogu oštetiti površinu farova.
  2. Traje do Godinu Dana: Sonax Keramička Zaštita za Farove pruža dugotrajnu zaštitu koja traje do godinu dana. Ovo znači da nećete morati često ponavljati postupak održavanja farova, štedeći vam vreme i napore.
  3. Otporan na Uticaj Okoline: Farovi su izloženi raznim uticajima kao što su UV zračenje, kiseline iz insekata i hemikalije sa puta. Sonax-ova keramička zaštita štiti farove od ovih štetnih uticaja i održava njihovu izvornu jaskravost.
  4. Ne Izbeljuje Farove: Ova zaštita za farove neće izbledeti ili promeniti boju stakla farova. Zadržaćete kristalno čiste farove bez obzira na uslove vožnje.
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Uputstvo za upotrebu:

  1. Priprema površine: Pre nego što počnete sa nanošenjem, pažljivo operite farove kako biste uklonili prljavštinu, prašinu i ostale nečistoće. Farovi treba da budu suvi pre nanošenja zaštite.
  2. Nanošenje zaštite: Otvorite jednu kesicu Sonax Keramičke Zaštite za Farove. Koristite aplikator ili meku krpu da ravnomerno nanesete zaštitu na površinu farova. Radite u malim sekcijama kako biste osigurali ravnomerno nanošenje.
  3. Ravnomerno raspoređivanje: Koristite drugu, suvu i čistu mikrofiber krpu da ravnomerno rasporedite zaštitu na farovima. Pazite da ne ostavite nerazmazane ili neravnomerne površine.
  4. Sušenje i poliranje (opciono): Ostavite premaz da se suši pre nego što ponovo prođete čistom mikrofiber krpom da postignete dodatni sjaj i glatkoću površine farova.
  5. Završetak: Nakon što završite s tretmanom farova, ostavite ih nekoliko sati da se zaštita stvrdne potpuno.

Sonax Keramička Zaštita za Farove na Bazi Silicijum-Ugljenika pruža dugotrajnu i pouzdanu zaštitu za vaše farove, čineći ih otpornim na sve vremenske uslove i očuvajući njihovu kristalnu čistoću. Uz ovu inovativnu formulu, vaši farovi će ostati svetli i privlačni tokom cele godine, a primena je jednostavna i brza.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend