Sonax Profiline Brza Zastita Boje / 1L

Sonax Profiline Brza Zastita Boje / 1L

2,300.00 din.

Sonax Profiline linija nudi profesionalne alate za očuvanje i unapređenje izgleda vašeg vozila. Sa decenijama iskustva i inovacijama u automobilskoj industriji, Sonax je uspeo da razvije široku paletu visokokvalitetnih proizvoda koji će ispuniti i najzahtevnije standarde. Bez obzira da li ste entuzijasta koji voli da održava svoje vozilo u savršenom stanju ili profesionalni detaljar koji zahteva izuzetne rezultate, Sonax Profiline će vas inspirisati.

Sonax Profiline linija je vaš odabir za postizanje savršenog izgleda i zaštite vašeg vozila. Bez obzira da li se bavite amaterskim detaljisanjem ili profesionalnim radom, ovi proizvodi će vam pomoći da postignete izvanredne rezultate i održite vaše vozilo u besprekornom stanju. Sonax Profiline je vaš partner za negu i zaštitu vozila u svim uslovima.

 

SKU: 288405 Kategorija:

Opis

Idealna zaštitna i brza završna obrada sa Carnauba voskom za nove i skoro nove obojene površine, kao i za površine koje su prethodno tretirane lakom.
Boje postaju intenzivne sa impresivnim dubokim sjajem. Savršeno pogodna za izložbena vozila koja stoje na otvorenom. Brzo deluje i dugotrajno štiti.
Sadrži prirodni Carnauba vosak.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend