Sonax Restaurator Za Spoljnu Plastiku U Crnoj Boji / 100ml

Sonax Restaurator Za Spoljnu Plastiku U Crnoj Boji / 100ml

1,150.00 din.

Sonax Restaurator Za Spoljnu Plastiku U Crnoj Boji donosi novi život izbleđenim i oštećenim plastičnim komponentama na vanjskom dijelu vašeg automobila. Sa svojom naprednom formulom, ovaj proizvod ne samo da osvježava boju, već i pruža dugotrajnu zaštitu, čineći vaše vozilo izgleda kao novo.

Jedna od ključnih karakteristika ovog restauratora je trajna revitalizacija boje. Bez obzira na to koliko je plastika izgubila svoj sjaj ili se oštetila zbog vremenskih uticaja ili upotrebe, ovaj proizvod efikasno obnavlja boju, vraćajući komponente u njihovo prvobitno stanje. Vaš automobil će ponovo zračiti sjajem, stvarajući estetski ugodan izgled koji će privlačiti pažnju gdje god da se krećete

SKU: 409100 Kategorija:

Opis

Nanos Sonax Restauratora Za Spoljnu Plastiku je jednostavan i čist zahvaljujući priloženom adapteru sunđera. To znači da možete precizno nanijeti proizvod bez nepotrebnog nereda ili gubitka materijala. Ovaj praktičan alat omogućava ravnomjerno raspoređivanje proizvoda, osiguravajući da svaka površina dobije potrebnu zaštitu i osvježenje.

Dodatno, ovaj restaurator ne samo da obnavlja boju, već i štiti plastične komponente od budućih oštećenja. Njegova formulacija pruža dugotrajnu zaštitu od UV zračenja, atmosferskih uticaja i drugih štetnih faktora koji mogu uzrokovati daljnje izbjeljivanje ili oštećenje plastike. To znači da ćete uživati u dugotrajnom sjaju i zaštiti vašeg vozila.

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije