Sonax Xtreme Keramicki Polir / 500ml

Sonax Xtreme Keramicki Polir / 500ml

2,800.00 din.

Sonax Xtreme Keramički Polir, sadržan u praktičnom pakovanju od 500ml, predstavlja revolucionarno rešenje za sve koji žele da očuvaju sjaj i izdržljivost svog vozila na jednostavan način. Ovaj inovativni Ceramic Polish All-in-One proizvod nije samo običan polir, već vrhunski sistem koji polira, zaglađuje i zaptiva lak u samo jednom koraku.

Sa sposobnošću uklanjanja sitnih ogrebotina, ovaj proizvod vraća vašem vozilu sjajnu površinu koju zaslužuje. Ali to nije sve – istovremeno, vaša boja vozila je prekrivena slojem koji odbija prljavštinu, pružajući dugotrajnu zaštitu od svakodnevnih elemenata.

SKU: 247200 Kategorija:

Opis

Njegova napredna tehnologija Si-Carbon osigurava ne samo baršunasto meku površinu, već i sjaj koji će trajati. Vaše vozilo će zasijati reflektujućim sjajem koji će oduševiti i najzahtevnije ljubitelje automobila.

Sonax Xtreme Keramički Polir ne samo što štiti vaše vozilo do 2 meseca, već i ostavlja za sobom efekat vodenih perlica koji će doprineti estetskom izgledu vašeg vozila.

Napravljen je za maksimalnu praktičnost, omogućavajući kako ručnu tako i mašinsku upotrebu, pružajući vam izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama. Uz ovaj proizvod, vaše vozilo će uvek izgledati kao novo, s minimalnim trudom

Dodatne informacije