Sonax Xtreme Poliri + vosak 2 hibridni NPT / 250ml

Sonax Xtreme Poliri + vosak 2 hibridni NPT / 250ml

1,200.00 din.

Sonax Xtreme Dvohibridni Polir i Vosak u pakovanju od 250 ml predstavlja vrhunski proizvod sa srednjim abrazivnim efektom, specijalno formulisan za uklanjanje finih ogrebotina i mrlja na vozilu. Ovaj proizvod donosi revolucionarnu tehnologiju, poznatu kao Hibrid NetProtection, koja pruža optimalnu ravnotežu između ekstremno finih granula za poliranje i visokokvalitetne zaštite.

Srednji abrazivni efekat ovog proizvoda je posebno efikasan u suočavanju sa finim ogrebotinama i mrljama, obezbeđujući temeljito čišćenje i poliranje površine. Novi sjaj se postiže zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Hibrid NetProtection, koja pruža visokokvalitetnu zaštitu površine.

SKU: 207100 Kategorija:

Opis

Sonax Xtreme Dvohibridni Polir i Vosak ne samo da čisti i polira, već takođe ostavlja dugotrajan zaštitni sloj koji odvraća od mraza i drugih spoljnih uticaja. Ovaj proizvod je posebno dizajniran kako bi se zadovoljile potrebe ljubitelja automobila koji traže visokokvalitetan proizvod koji će pružiti izuzetne rezultate u održavanju i poboljšanju izgleda njihovih vozila.

Pakovanje od 250 ml je praktično i dovoljno za više primena, čineći Sonax Xtreme Dvohibridni Polir i Vosak nezamenljivim sredstvom za očuvanje i poboljšanje estetskog izgleda vašeg vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend