Sonax Srebrni Polir i Vosak U Boji / 250ml

Sonax Srebrni Polir i Vosak U Boji / 250ml

850.00 din.

Sonax Polir i Vosak u Boji Nano Pro u pakovanju od 250 ml je vrhunski proizvod za negu i zaštitu lakirane površine vašeg vozila. Formulisan sa prirodnim Carnauba voskom, ovaj proizvod je namenjen za sve standardne i metalik boje, pružajući izuzetan sjaj i dugotrajnu zaštitu.

Pigmenti u crnoj boji su pažljivo dodati u formulu kako bi efikasno pokrili male ogrebotine na površini laka. Ovaj dodatak ne samo da poboljšava izgled boje, već i pruža dodatnu obnovu i zaštitu. Sonax Polir i Vosak u Boji Nano Pro ne samo da čisti površinu, već je i polira, ostavljajući boju snažnom, sjajnom i zaštićenom.

SKU: 296341 Kategorija:

Opis

Ovaj proizvod obezbeđuje izuzetnu dugoročnu zaštitu koja traje mesecima, čime produžava trajnost vašeg vozila i čuva izgled. Svestrana formula čišćenja, poliranja i zaštite čini ovaj proizvod jednostavnim za korišćenje, pružajući sveobuhvatno rešenje za održavanje i unapređenje estetskog izgleda vašeg vozila.

Pakovanje od 250 ml je praktično za upotrebu i dovoljno za više aplikacija, čineći Sonax Polir i Vosak u Boji Nano Pro idealnim dodatkom za redovno održavanje i zaštitu boje vašeg vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend