Grass Motor Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Motora / 1L

Grass Motor Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Motora / 1L

700.00 din.

Grass Motor Cleaner je deterdžent visoke performanse, posebno formulisan za temeljno čišćenje motora i delova motora vašeg automobila. Sa moćnom alkalnom formulom i aktivnim aditivima, ovaj deterdžent je dizajniran da se suoči sa zahtevima uklanjanja mrlja ulja, masti, zalepljene prašine i drugih tvrdokornih prljavština.

Grass Motor Cleaner ne samo da efikasno uklanja mrlje, već pomaže i u čišćenju čak i starih tvrdokornih mrlja. Ova formulacija je posebno osmišljena kako bi pružila vrhunske rezultate čišćenja, čime se produžava životni vek i estetika vašeg motora. Obezbedite optimalnu negu za srce vašeg vozila uz Grass Motor Cleaner

SKU: 110358 Kategorija:

Opis

motor cleanar pumpica

Način primene Grass Motor Cleaner-a je jednostavan, a rezultati su impresivni:

  1. Nanos pre Glavnog Pranja: Pre nego što započnete glavno pranje automobila, obilno nanesite Grass Motor Cleaner na kontaminirana područja motora izbliza. Ovo će omogućiti sredstvu da deluje na mrlje i prljavštinu, pripremajući ih za efikasno čišćenje.
  2. Obrisivanje i Ispiranje: Nakon 2-3 minuta, koristite sundjer kako biste temeljno obrisali prljavštinu sa motora. Zatim, isperite površinu obilnom količinom vode i dodatno koristite šampon za automobil kako biste osigurali potpuno uklanjanje ostataka deterdženta.
  3. Izbegavajte Sušenje na Površini: Nakon čišćenja, izbegavajte sušenje deterdženta na površini motora. Preporučljivo je osušiti motor pažljivo kako biste očuvali sjaj i čistoću.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend