Koch PO – Sredstvo Za Ciscenje Koze, Tekstila i Alkantara / 1L

Koch PO – Sredstvo Za Ciscenje Koze, Tekstila i Alkantara / 1L

1,150.00 din.

Koch PO je efikasno i neutralno sredstvo za čišćenje sa zaštitnom formulom, posebno dizajnirano za proizvode od kože, alkantare i tekstila, kao što su presvlake i tepisi. Ovo sredstvo je idealno za podizanje čestica prljavštine iz dubine vlakana, zahvaljujući sitnoporoznoj strukturi pene. Nakon čišćenja, prljavština se može lako ukloniti usisivačem za suvo i vlažno čišćenje ili obrisati vlažnom krpom.

Koch PO ostavlja tretirane površine bez vodenih tragova, čuvajući prvobitnu vodonepropustivost materijala. Osim toga, zaštitna formula pruža dugotrajnu zaštitu od ponovnog brzog prljanja, održavajući čiste i sveže površine.

SKU: 092001 Kategorija:

Opis

Saveti za primenu su jednostavni. U zavisnosti od količine prljavštine, nanesite sredstvo na površinu u rastvorenom vidu u proporciji od 1:5 do 1:20 pomoću raspršivača, rukavica od mikrovlakana ili sličnih sredstava. Ostavite da malo deluje, a zatim pažljivo tretirajte površinu sunđerom ili platnenom krpom od mikrovlakana u pravcu osnovnog vlakna. Ostatke proizvoda i nastalu penu obrišite vlažnom krpom ili uklonite pomoću usisivača za suvo i vlažno čišćenje. Kod korišćenja u raspršivačima i drugim uređajima za čišćenje tepiha, preporučuje se dodavanje sredstva za sprečavanje pojave pene.

Važno je pre upotrebe proveriti postojanost boje i kompatibilnost materijala kako biste postigli optimalne rezultate. Koch PO je nezamenjivo sredstvo koje pruža temeljno čišćenje i dugotrajnu zaštitu za vaše kožne, tekstilne i alkantara površine

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend