Turtle Color Magic – Sredstvo Za Maskiranje Manjih Ogrebotina i Ostecenja / 500ml

Turtle Color Magic – Sredstvo Za Maskiranje Manjih Ogrebotina i Ostecenja / 500ml

1,750.00 din.

  • Turtle Color Magic predstavlja savršeno rešenje za sve ljubitelje svog vozila koji žele efikasno maskiranje ogrebotina i manjih oštećenja. Ovaj vosak-polir je lak za upotrebu, pružajući nežno uklanjanje prljavštine dok istovremeno naglašava i pojačava boju automobila. Sa dugotrajnom zaštitom i visokim sjajem, Turtle Color Magic je nezaobilazan saveznik u očuvanju estetike vašeg vozila.

    Ova inovativna formula prilagođena je za sve boje, uključujući i metalik, čineći je univerzalnim rešenjem za svaki automobil. Uz jednostavna uputstva za upotrebu, Turtle Color Magic omogućava brzo i efikasno postizanje sjajnih rezultata.

SKU: FG8311 Kategorija:

Opis

Uputstvo za upotrebu je jednostavno i efikasno:

  1. Promućkajte bočicu kako biste dobro sjedinili formulu.
  2. Preporučuje se testiranje proizvoda na manjoj površini pre primene na celom vozilu.
  3. Nanesite Turtle Color Magic ravnomerno mekom krpom bez dlačica, osiguravajući temeljito pokrivanje oštećenih područja.
  4. Ostavite da se proizvod osuši, a zatim koristite novu, čistu krpu za poliranje, postižući visoki sjaj na tretiranim površinama.

Napomena: Preporučuje se izbegavanje direktnog kontakta proizvoda sa kožom i tekstilom, kao i sprečavanje zamrzavanja proizvoda.

Turtle Color Magic je vaš ključ za očuvanje sjaja i boje vašeg automobila, pružajući mu besprekornu zaštitu i istovremeno maskirajući tragove vremena.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend