Super smeša 4 kiseline 11l

12,400.00 din.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 0444011 Kategorija:

Opis

Super efikasno specijalno sredstvo za čišćenje na bazi kiseline sa visokim sadržajem fluorovodonične, heksa fluor silicijumove, hlorovodonične i sumporne kiseline namenjeno za čišćenje čeličnih i neoštećenih, ofarbanih farbom otpornom na kiseline aluminijskih felni izlivenih u jednom komadu, šasija teretnih vozila koje su teško oštećene usled atmosferskih uticaja, kao i jako zaprljanih ploča za oblaganje u prostorijama za pranje koje su ostale bez glazure (zaštitni premaz). Ukorenjenja prljavština u predelu kočnica, stvorena rđa, kamenac, ekološka i druga neorganska prljavština se uklanjanju ekspresnom brzinom i temeljno i praktično bez ikakvog manuelnog rada. Dopušten je veoma visok nivo rastvaranja.
Kiselost (pH-vrednost): 0,6

Saveti za primenu
U zavisnosti od koliičine prljavštint naneti u proporciji od 1:6 do 1:30 (kako bi se izbeglo rasprđivanje koncentrata uvek prvo nalivati vodu ) na prethodno nakvašene površine. Ostavit da malo deluje, po potrebi dopunski tretirati četkom i temeljno isprati pomoću uređaja koji radi pod visokim pritiskom. Kod izbacivanja velike količine otpadnih voda (čišćenje prostorija za pranje) vrednost pH tehničke vode treba da se uveća pomoću sredstva KocPlus do dijapazona 7-8.

Upozorenje
Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Obavezno poštujte informacije o bezbedonosti koje su navedene u bezbedonosmom listu za materijale. Ne dozvoliti da se isuši. Ne upotrebljavati u objektima za biološko prečišćavanje tehničke vode. Ne nanositi na staklene površine i ogledala. Ne nanositi na materijale osetljive na aktivnost kiselina kao što je, na primer, mermer, na nezaštićene metale kao što su, na primer, cink, aluminijum. Pre upotrebe proverite postojanost boje i kompaktibilnost.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Super smeša 4 kiseline 11l
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik: MAGNA group of companies d.o.o. Beograd, Grčića Milenka 94