K2 Spectrum Tecni Vosak Za Auto / 700ml

K2 Spectrum Tecni Vosak Za Auto / 700ml

1,200.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 7177163833 Kategorija:

Opis

K2 SPECTRUM predstavlja revolucionaran tečni vosak koji koristi najnovija dostignuća u tehnologiji kako bi vam pružio jednostavan način da postignete efekat dubokog sjaja na svom vozilu. Ovaj jedinstveni proizvod omogućava vam da brzo i bez napora voskirate svoj automobil, pružajući mu istovremeno zaštitu i glamurozan sjaj.

Jedna od ključnih prednosti SPECTRUM-a je njegova jednostavna primena. Dovoljno je samo poprskati površinu i obrisati je, bez čekanja da se sredstvo osuši. Ovaj vosak se lako polira, ostavljajući za sobom dubok sjaj bez bele ostatne tragove, čineći ga idealnim za sve tipove boja vozila.

SPECTRUM ima široku primenu i može se koristiti na različitim materijalima i površinama, uključujući plastiku, svetla, hromirane detalje, gume, kožu, prozore i pneumatike. Njegov svestran potencijal seže i van granica automobila, pružajući izvanredne rezultate u kući i kancelariji. Koristi se za obnavljanje i zaštitu nameštaja, prozora, LCD ekrana, naočara i drugih predmeta.

Ovo pakovanje dolazi sa pumpicom od 770 ml, koja omogućava precizno doziranje, i mikrofiber krpom dimenzija 40×40 cm koja će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate. SPECTRUM se ne ograničava samo na pružanje sjaja i zaštite – njegov prijatan miris dodatno doprinosi svežini tretiranim površinama, stvarajući potpuno zadovoljavajuće iskustvo održavanja i zaštite vozila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend