Turtle Spot Clean – Sredstvo Za Uklanjanje Fleka / 500ml

Turtle Spot Clean – Sredstvo Za Uklanjanje Fleka / 500ml

1,000.00 din.

Turtle Spot Clean – Sredstvo Za Uklanjanje Fleka / 500ml je visokokvalitetno sredstvo za čišćenje koje pruža sveobuhvatnu brigu o vašim tepisima i tapaciranom nameštaju. Ova inovativna formula koristi OXI HIPERFOAM tehnologiju koja stvara bogatu penu iz neaerosolne prskalice, bez dodatka štetnih gasova.

Sa svojim trostrukim dejstvom, ovaj proizvod čisti, dezodoriše i osvežava tepihe i tkanine, efikasno uklanjajući čak i najtvrdokornije mrlje. Ono što ga čini posebno jednostavnim za upotrebu je činjenica da nije potrebno dodatno čišćenje četkom, olakšavajući vam proces čišćenja.

SKU: tu spot Kategorija:

Opis

Gusta pena koja se proizvodi prilikom prskanja omogućava dubinsko prodiranje sredstva, obezbeđujući temeljito čišćenje svih površina tepiha i tapaciranog nameštaja. Takođe, OXY HIPERFOAM pruža intenzivan učinak uklanjanja neprijatnih mirisa, dok Odor-X tehnologija ostavlja za sobom dugotrajan svež miris koji će trajati nedeljama.

Ovaj proizvod je posebno formulisan za brzo i efikasno čišćenje nereda uzrokovanih kućnim ljubimcima ili prosutom hranom, čime vam pruža jednostavno rešenje za održavanje čistog i svežeg doma. S Turtle Spot Clean, čišćenje postaje brzo, jednostavno i bez napora, ostavljajući iza sebe besprekoran rezultat i ugodan miris koji će se zadržati u vašem domu.

Dodatne informacije