Grass Universal Cleaner – Sredstvo Za Univerzalno Ciscenje

Grass Universal Cleaner – Sredstvo Za Univerzalno Ciscenje

600.00 din.8,200.00 din.

Grass Universal Cleaner je profesionalni, izuzetno bogat peneći deterdžent specijalno formulisan za efikasno čišćenje unutrašnjosti vašeg automobila od svih vrsta mrlja i nečistoća. Sa svojom svestranom primenom, ovaj univerzalni čistač pruža sveobuhvatno rešenje za očuvanje čistoće i svežine unutrašnjosti vozila.

Grass Universal Cleaner je vaš ključ za besprekornu čistoću unutrašnjosti automobila. Bezbedan, efikasan i svestran, ovaj čistač će održavati vaše vozilo svežim i blistavim. Obezbedite univerzalno rešenje za čišćenje sa Grass Universal Cleaner

SKU: N/A Kategorija:

Opis

universal cleaner small

Svestrana Formula za Različite Materijale: Grass Universal Cleaner je idealan za čišćenje tkanina, veštačke i prirodne kože, plastike i stakla. Njegova specifična formulacija ne samo da čisti površinu već i revitalizira i osvežava tapacirung.

Siguran Za Tekstilna Vlakna: Ovo sredstvo ne oštećuje tekstilna vlakna, pružajući pouzdanu negu tokom čišćenja. Bez obzira na vrstu tkanine, Grass Universal Cleaner pažljivo eliminiše mrlje i nečistoće.

Efikasno Uklanjanje Masnih Fleka i Neprijatnih Mirisa: Sa sposobnošću lako uklanjanje masnih fleka, ovaj čistač takođe efikasno neutrališe neprijatne mirise, ostavljajući za sobom svež miris unutrašnjosti vašeg automobila.

Koncentrovano Sredstvo Za Najteže Fleke: Grass Universal Cleaner može se koristiti kao sredstvo za uklanjanje najtežih fleka u koncentrovanom obliku. Ova karakteristika ga čini izuzetno snažnim alatom u suočavanju sa tvrdokornim nečistoćama.

Jednostavan Način Primene:

  1. Nanesite proizvod na površinu koja se čisti i ostavite ga par sekundi.
  2. Istrljajte uporne mrlje četkom. Očistite ostatke kontaminacije sunđerom ili mikrofiber krpom. Po potrebi, ponovite postupak.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend