Turtle Original – Sredstvo Za Obnavljivanje Sjaja / 500ml

Turtle Original – Sredstvo Za Obnavljivanje Sjaja / 500ml

900.00 din.

Turtle Original predstavlja revolucionarni proizvod za održavanje vašeg vozila, obnavljajući izgubljeni sjaj uz jedinstvenu kombinaciju voskova i čistača koji uklanjaju čak i najtvrdokornija zaprljanja i nečistoće. Ovaj proizvod je siguran za sve vrste farbi, bilo da se radi o novim ili starim bojama, pružajući vašem vozilu zaštitu koja će ga učiniti otpornim na sve vremenske neprilike.

Kornjačini saveti nude korisne smjernice kako postići optimalne rezultate. U slučaju nepravilnosti i blagih ogrebotina na farbanim površinama, preporučuje se prvo korištenje polir restauratora koji obnavlja boju i uklanja ogrebotine. Važno je izbjegavati upotrebu proizvoda na površinama koje su vruće na dodir ili direktno izložene suncu. Također, ne bi trebalo koristiti proizvod ako je lakirani sloj oštećen, a kontakt sa staklom i plastičnim detaljima treba izbjegavati.

SKU: FG7913 Kategorija:

Opis

tstvo za upotrebu je jednostavno:

  1. Farbana površina mora biti čista i suva. Dobro promućkati bocu.
  2. Tretirati deo po deo. Sipati proizvod na čistu krpu i naneti ga kružnim preklapajućim pokretima.
  3. Ostaviti da se osuši do mlečno bele boje, a zatim obrisati koristeći čistu, mekanu krpu.
  4. Blago ispolirati da bi se istakao sjaj.

Pakovanje od 500 ml osigurava dovoljno proizvoda za višestruku primjenu, čineći Turtle Original izuzetno praktičnim rješenjem za očuvanje izgleda vašeg vozila. Ovaj proizvod ne samo da obnavlja sjaj, već i unapređuje izgled automobila, ostavljajući ga blistavim i zaštićenim.

Dodatne informacije

Brend

Video

YouTube video

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend