Sonax Xtreme Tecni Vosak Za Brilijantni Sjaj / 750ml

Sonax Xtreme Tecni Vosak Za Brilijantni Sjaj / 750ml

1,200.00 din.

Sonax Xtreme Tecni Vosak Za Brilijantni Sjaj u pakovanju od 750 ml predstavlja vrhunski proizvod namenjen brzoj i profesionalnoj nezi vašeg automobila. Ovaj vosak je dizajniran da blago očisti zaprljane površine, pružajući nežno i bez ogrebotina.

Formula ovog voska donosi tretiranoj površini ne samo čistoću, već i glatkoću i visoki sjaj. Pored toga, Xtreme Tecni Vosak ima sposobnost da osveži već nanet vosak, stvarajući efekat nanošenja voska poznat kao “drip-off efekat”. Ovaj efekat omogućava brže sušenje nakon pranja, čineći vaš automobil sjajnim i zaštićenim.

SKU: 287400 Kategorija:

Opis

Sonax Xtreme Tecni Vosak Za Brilijantni Sjaj se ističe kao vrhunski proizvod za detaljno održavanje, što potvrđuje i nagrada koju je dobio. Naime, ovaj proizvod je proglašen najboljim detailing sprejom za 2018. godinu prema izboru Engleskog auto magazina Auto Express.

Pakovanje od 750 ml pruža dovoljno sredstva za više primena, čineći Xtreme Tecni Vosak nezaobilaznim dodatkom za sve one koji žele očuvati i poboljšati izgled svog vozila na profesionalan način

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend