Turtle Ceramic Coating – Keramicki sprej / 500ml

Turtle Ceramic Coating – Keramicki sprej / 500ml

2,450.00 din.

Turtle Ceramic Coating – Jednostavna Zaštita sa Sjajnim Rezultatima

Očuvajte sjaj svog automobila uz Turtle Ceramic Coating, revolucionarno rešenje koje donosi jednostavnost korišćenja i izuzetne rezultate. Ova inovativna formula omogućava vam da postignete profesionalni izgled bez napora. Evo kako lako možete postići dugotrajnu zaštitu i blistav sjaj:

Jednostavna Upotreba:

  1. Prskajte proizvod na čist i suv automobil.
  2. Koristite preklopljenu mikrofiber krpu da ravnomerno rasporedite proizvod po površini.
  3. Utrljajte proizvod u površinu, pružajući izuzetnu zaštitu.
  4. Dovoljno je samo jednom ili dva puta prskati po zasebnom panelu ili delu automobila.
  5. Može se koristiti čak i direktno na suncu.
SKU: 53342 Kategorija:

Opis

Priprema za Najbolje Rezultate: Za optimalne rezultate, pre primene preporučujemo čišćenje automobilske boje od svih kontaminiranih naslaga prljavštine. To možete postići korišćenjem glinenog bloka ili odgovarajućeg proizvoda.

Univerzalna Primena: Turtle Ceramic Coating može se koristiti na svim spoljašnjim površinama automobila, uključujući stakla, farove, plastične delove i točkove. Važno je napomenuti da se ne preporučuje upotreba na kabrioletima sa platnenim krovovima.

Miris Kao Potpis Kvaliteta: Hybrid Solutions kolekcija donosi poseban slatko voćni miris, dodajući iskustvu nanošenja zaštitnog premaza jedinstvenu notu. Osvežavajući miris je samo jedan od znakova vrhunskog kvaliteta.

Neviđena Hidrofobnost i Trajna Zaštita: Sjaj i trajna zaštita za boje, metal, plastiku i staklo postaju stvarnost uz super hidrofobne i SiO2 polimere. Ova formula omogućava neverovatnu sposobnost odbijanja vode, stvarajući dugotrajan zaštitni film otporan na hemikalije koji traje do 12 meseci.

Perfektna Estetika: Osim zaštite, naša formula sprečava pojavu tačkastih mrlja od vode i naslaga nečistoća na karoseriji. Dodatno, pojačava dubinu i intenzitet boje i laka, ostavljajući vaš automobil s blistavim završnim izgledom kao u ogledalu. S Turtle Ceramic Coating, vaš automobil će odisati elegancijom i privlačiti poglede.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend