3 efikasna proizvoda za čišćenje automobila

Svaki vlasnik automobila se trudi da dovede izgled svog automobila do savršenstva. Ponekad je dovoljno to učiniti sa redovnim pranjem i dobrim aplikatorima, a nekada je potrebno mnogo više. Za Vas smo izdvojili 3 proizvoda za čišćenje automobila  koji će dovesti izgled vašeg automobila do savršenstva.

#1 Proizod za čišćenje guma : Motip –  Sretstvo za sjaj guma

Hajde da počnemo od proizvoda za čišćenje guma. Iako se većina sjaja guma isuši i istroši nakon otprilike jednog dana, Motipovo sretstvo za sjaj guma traje nedeljama. Formula ovog sretstva se utopi u vaše gume da bi se stvorio trajni štit od elemenata.

motip sretstvo za sjaj guma Sredstvo za sjaj guma možete poručiti na ovom linku.

Srestvo za čišćenje farova – Turtle Wax

Većina vas kada se pomene čišćenje automobila pomisli i na farove, pogotovo jer se oni veoma teško očiste bez poliranja a privlače pažnju. Gotovo svi moderni automobili imaju plastične poklopce prednjih svetala koji vremenom postaju dosadni. Ne samo da počinju da izgledaju loše, već mogu i drastično da smanje vaš učinak farova. Komplet za čišćenje i uklanjanje prljavština sa farove od proizvođača Turtle Wax može dovesti vaše farove u potpuno novo stanje – poboljšavajući izgled vašeg automobila i vašu vidljivost.

srestvo za ciscenje farova turtle wax

Komplet za čišćenje i uklanjanje prljavština sa farove možete poručiti na ovom linku.

Tečni vosak za brilijantan sjaj automobila – Sonax Xtreme

Jedan od najvažnijih, ali često preskočenih koraka ka besprekorno čistom automobilu, je pristojan sloj voska. Za razliku od gustih voskova kojima treba puno vremena za nanošenje, Sonaxov tečni vosak se lako nanosi i izuzetno brzo deluje. Vosak čisti vašu boju, nežan je i siguran. Testirali smo nekoliko drugih voskova i zaključili smo da Sonaxov tečni vosak daje najbolje rezultate.

Tečni vosak za brilijantan sjaj automobila možete poručiti na ovom linku.

Bonus proizvod za čišćenje automobila : Sinteticka krpa za brisanje – Wurth

Ako ste mislili da je korišćenje starih majica i peškira za kupatilo kao krpa ok ideja, zaista nije. Iako to možda nećete moći odmah da primetite, takve krpe mogu ogrebati površinu vaše boje. Krpe od sintetike su siguran i efikasan način da detaljno prebrišete vaš automobil bez stvaranja oštećenja.

Sintetička krpa sonax

Sintetička krpa Sonax