Grass Air Bubble – Koncentrat Za Miris Unutrasnjosti Automobila / 1L

Grass Air Bubble – Koncentrat Za Miris Unutrasnjosti Automobila / 1L

1,100.00 din.

Grass Air Bubble Gum je koncentrovano aromatično sredstvo koje je osmišljeno da pruži osvežavajuću i prijatnu aromu u različitim prostorima, uključujući sobe i unutrašnjost automobila. Ova inovativna formula ne samo da doprinosi stvaranju prijatnog ambijenta, već i efikasno eliminiše neprijatne mirise, ostavljajući za sobom dugotrajan i ugodan miris.

Jedinstvena aroma “Bubble Gum” koju pruža Grass Air Bubble Gum osvežava prostor i stvara pozitivnu atmosferu, čineći ga idealnim izborom za sve koji žele da unesu dodatnu dozu svežine i energije u svoj svakodnevni životni ili radni prostor. Ovo sredstvo nije samo maskant mirisa, već deluje dubinski, neutrališući izvore neprijatnih mirisa i ostavljajući za sobom čistu i osveženu atmosferu.

SKU: 125222 Kategorija:

Opis

Grass Air Bubble Gum je izuzetno jednostavan za korišćenje – jednostavno raspršite nekoliko kapi ovog koncentrata u prostor koji želite da osvežite i uživajte u trenutnom osveženju i prijatnoj aromi koja će se postepeno širiti. Ovo sredstvo je posebno formulirano kako bi pružilo dugotrajni miris, čineći ga savršenim izborom za sve koji traže trajno rešenje za uklanjanje neprijatnih mirisa i osvežavanje prostora.

Uz Grass Air Bubble Gum, svaki prostor postaje oaza svežine i pozitivne energije, pružajući vam ugodno okruženje za opuštanje, rad ili vožnju. Dopustite ovom aromatičnom sredstvu da vas okruži osvežavajućim mirisom i unese dodatnu radost u vaš svakodnevni život

Dodatne informacije