Helpix Sredstvo Za Ciscenje Koze / 500ml

Helpix Sredstvo Za Ciscenje Koze / 500ml

500.00 din.

Helpix Professional Dry Cleaner Leather je vrhunsko sredstvo za čišćenje kožnih presvlaka, specijalno formulisan za temeljno čišćenje sedišta i unutrašnjosti automobila od prirodne kože, veštačke kože i vinila. Pored toga, ovaj proizvod se može koristiti i kod kuće za čišćenje nameštaja, obuće, odeće i drugih predmeta izrađenih od sličnih materijala. Sa Helpix sredstvom za čišćenje kože, vaše kožne površine će uvek biti besprekorno čiste i negovane.

Zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima, Helpix Professional Dry Cleaner Leather je potpuno bezbedan za zdravlje. Ne izaziva alergije, iritacije, vrtoglavicu ili glavobolju, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Proizvod ne sadrži agresivne sastojke poput amonijaka ili izbeljivača, lako se ispire sa površine i ne oštećuje strukturu ni boju kože, veštačke kože ili vinila.

 

SKU: HP00205 Kategorija:

Opis

Način upotrebe ovog sredstva je vrlo jednostavan. Prvo, nanesite proizvod na mekani sunđer i ravnomerno ga rasporedite po površini. Sačekajte nekoliko minuta da sredstvo deluje, a zatim tretirajte površinu mekom četkom kako biste uklonili prljavštinu iz dubine reljefnih površina. Nakon toga, uklonite ostatke proizvoda i prljavštinu vlažnom krpom od mikrovlakana. Pustite da se površina osuši, a za složeniju kontaminaciju ponovite postupak.

Helpix Sredstvo Za Čišćenje Kože je savršen izbor za održavanje kožnih površina čistim i sjajnim, bez rizika po zdravlje i bez oštećenja materijala. Sa ovim proizvodom, vaš automobil, nameštaj, obuća i odeća će izgledati kao novi, pružajući vam dugotrajan osećaj svežine i čistoće

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend