K2 Akra Odmascivac / 5L

K2 Akra Odmascivac / 5L

2,200.00 din.

Akra sredstvo za čišćenje motora 5l – Vaš pouzdan partner za brzo i efikasno čišćenje motora i mnogo više.

Ovih 5 litara izuzetno efikasnog proizvoda čine vašu borbu protiv teških nečistoća kao što su motorno ulje, rashladna tečnost i masnoće jednostavnom i uspešnom. K2 Akra je specijalno formulisan kako bi pružio brzo i temeljno čišćenje, bez obzira na nivo zaprljanosti.

Ovaj proizvod je svestran i može se koristiti za čišćenje motora i različitih delova automobila, alata, podova, roštilja i mnogo više. Bez obzira gde se primenjuje, K2 Akra se bori protiv nečistoća i ostavlja površine čiste i sjajne.

Aktivne nano čestice koje su pažljivo odabrane u formuli ovog proizvoda pospešuju proces odmašćivanja i pranja. Kao rezultat toga, očišćeni elementi izgledaju kao potpuno novi, bez ostataka neželjenih naslaga.

Jedna od ključnih prednosti K2 Akra sredstva je da ne oštećuje boju, niti plastične, gumene i hromirane elemente, pružajući zaštitu od korozije za metalne površine. Vaši automobilski delovi i alati će ostati netaknuti, čisti i bezbedni.

K2 Akra takođe brine o okolini, jer ne sadrži rastvarače i naftne supstance. Ovo ga čini ekološki odgovornim izborom za održavanje čistoće, kako u kući, tako i u profesionalnom okruženju.

SKU: 9089598 Kategorija:

Opis

 1. Priprema:
  • Pre početka, pobrinite se da motor bude hladan. Nikada ne koristite sredstvo za čišćenje motora na vrelom motoru, jer to može prouzrokovati oštećenja ili fleke.
  • Zaštitite osetljive delove motora poput električnih konektora, senzora i izloženih električnih komponenti. Možete ih prekriti plastičnim vrećama ili trakom.
  • Osigurajte da vozilo bude parkirano na dobro provetrenom mestu ili na otvorenom, jer će proizvod ispariti tokom čišćenja.
 2. Prskanje:
  • Protresite bocu K2 Akra proizvoda kako biste dobro promešali sadržaj.
  • Prskajte proizvod ravnomerno po površini motora. Počnite sa donjim delom i postepeno se penjite prema vrhu.
  • Fokusirajte se na područja gde su nečistoće i masnoće najvidljivije. Ako je potrebno, možete naneti više proizvoda na teže zaprljane površine.
 3. Delovanje:
  • Ostavite proizvod da deluje nekoliko minuta, obično 5-10 minuta. Vreme delovanja može varirati u zavisnosti od stepena zaprljanosti.
 4. Četkanje (opciono):
  • Za dublje čišćenje, koristite meku četku ili četkicu za čišćenje kako biste pažljivo trljali površinu motora. Ovo će pomoći u uklanjanju tvrdokornih nečistoća.
 5. Ispiranje:
  • Koristite crevo za pranje automobila ili prskalicu s vodom da pažljivo isperete proizvod sa motora. Pazite da ne koristite pritisak vode koji je prejak, kako biste izbegli oštećenja.
 6. Sušenje:
  • Ostavite motor da se prirodno osuši ili upotrebite komprimirani vazduh da ubrzate sušenje.

Napomena:

 • Pratite upute proizvođača na etiketi proizvoda u vezi sa specifičnim vremenom delovanja i uputstvima za ispiranje.
 • K2 Akra je svestran i može se koristiti i za čišćenje drugih površina poput podova, alata, roštilja itd.
 • Izbegavajte kontakt s očima i kožom. U slučaju dodira s očima, odmah isperite vodom.
 • Proizvod čuvajte van domašaja dece i daleko od izvora toplote.

Pravilno korišćenje K2 Akra sredstva za čišćenje motora će očistiti i osvežiti površinu motora, čineći ga izgledom kao novim, a istovremeno štiteći od korozije i oštećenja.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend