K2 Polo Protectant Sjaj Za Plastiku / 5L

K2 Polo Protectant Sjaj Za Plastiku / 5L

2,000.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

Opis

K2 Polo Protectant pruža sveobuhvatnu zaštitu i obnovu plastike, čineći ga idealnim rešenjem za održavanje enterijera automobila. Ovaj inovativni proizvod ne samo da čisti i štiti plastiku već i obnavlja izvornu boju, ostavljajući elegantan i svež izgled. Ono što je posebno važno jeste da K2 Polo Protectant ne sadrži silikon, što ga čini sigurnim za upotrebu na različitim površinama.

Ključne karakteristike:

  1. Čišćenje i zaštita plastike: K2 Polo Protectant efikasno uklanja nečistoće sa svih vrsta plastičnih površina, čineći ih sjajnim i čistim.
  2. Obnavljanje izvorne boje: Formula proizvoda osigurava obnavljanje izvorne boje plastike, pružajući vašem vozilu svež i nov izgled.
  3. Bez silikona: Ova formulacija ne sadrži silikon, čime se eliminiraju eventualni tragovi ili neželjeni slojevi koji mogu nastati pri upotrebi drugih sredstava za održavanje.
  4. Zaštita od UV zračenja: K2 Polo Protectant pruža dugotrajnu zaštitu od UV zračenja, čime se sprečava oštećenje plastike izazvano sunčevim zračenjem.
  5. Osvežavanje enterijera: Osim vizuelnih benefita, ovaj proizvod pruža dugotrajan prijatan miris, čineći vožnju ugodnijom i svežijom.

K2 Polo Protectant je jednostavan za upotrebu i pruža sveobuhvatnu negu za unutrašnjost vašeg vozila, čineći ga savršenim saveznikom u očuvanju estetike i dugovečnosti automobila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend