Sonax Profiline Sredstvo Za Odrzavanje Plastike / 1L

Sonax Profiline Sredstvo Za Odrzavanje Plastike / 1L

2,550.00 din.

Sonax Profiline sredstvo za održavanje plastike predstavlja vrhunski proizvod namenjen profesionalnom održavanju automobila. S obzirom na svoje karakteristike, ovo sredstvo je idealno za sve vrste plastičnih površina unutar i izvan vozila.

Osvežava boje i pruža suptilan sjaj, istovremeno pružajući efikasnu zaštitu od upornih mrlja i ogrebotina. Posebno je formulisano da obezbedi optimalnu zaštitu za motorni prostor, a njegova formula ne sadrži rastvarače, čime se garantuje sigurna primena na sve plastične delove.

Opis

Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je jednostavna primena. Lako se nanosi i može se koristiti neposredno nakon pranja motora, pružajući sveobuhvatnu zaštitu i osvežen izgled plastičnih površina. Pored unutrašnjosti vozila, ovo sredstvo može se koristiti i za spoljašnje delove, pružajući potpunu zaštitu i estetski doživljaj. Sonax Profiline sredstvo za održavanje plastike predstavlja neizostavan deo profesionalnog programa održavanja vozila, pružajući dugotrajnu zaštitu i poboljšavajući izgled svakog automobila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend