K2 Bono Black Sjaj Za Plastiku / 250ml

K2 Bono Black Sjaj Za Plastiku / 250ml

400.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

Opis

K2 Bono Black je inovativni proizvod posebno formulisan da pruži potpunu zaštitu i revitalizaciju crnih gumenih i plastičnih površina. Sa snagom specifično usmerenom ka crnim materijalima, ovaj proizvod ne samo da čisti, već i obnavlja originalnu boju, sprečavajući znakove starenja.

Sa kapacitetom od 250 ml, K2 Bono Black je kompaktno pakovanje koje pruža dugotrajan efekat i štiti vaše površine od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Bez obzira da li je reč o automobilskim plastikama, gumama ili drugim crnim elementima, ovaj proizvod pruža sveobuhvatnu zaštitu.

Jednostavan za upotrebu, K2 Bono Black dolazi sa detaljnim uputstvom na ambalaži, čime omogućava korisnicima brzu i efikasnu primenu. Bez obzira da li se suočavate sa izbledelim bojama ili oštećenim površinama, ovaj proizvod će vam pomoći da povrati sjaj i produži životni vek vaših crnih plastičnih delova.

Uz K2 Bono Black, vaši crni delovi će dobiti ne samo zaštitu, već i obnovu, čineći ih dugotrajnijim i estetski privlačnijim. Ovaj proizvod je ključan saveznik u očuvanju izgleda vašeg vozila ili drugih predmeta sa crnim plastičnim površinama.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend